hovedside nyheter om oss basketball turngruppa vulkanhallen ung i centrum slurpen festlokalet lenkerHovedside > Om oss


Historikk


Velkommen til Centrum Tigers Idrettsforening

Centrum Tigers Idrettsforening (CTIF), stiftet som Centrum Idrettsforening i 1987 av Kåre S. Hansen, er en organisasjon/institusjon som har sin hovedoppgave å drive målrettet aktivitets-, anti vold- og integreringsarbeid blant barn, unge og voksne i Bydel 5 - Grünerløkka/Sofienberg og storbyen Oslo generelt.

Centrum Tigers Idrettsforening har i flere år deltatt med herrelag i nasjonal serie innenfor norsk basketball. Rent historisk så er klubben meget ung, og det har vi fått merke flere ganger gjennom vår deltakelse. Klubben skiller seg også ut på flere områder, blant annet i antall representasjoner av fremmedspråklige, arbeidsmetoder innenfor forebyggende barn- og ungdomsarbeid og på grunn av økonomiske kommunale- og statlige tilskuddsordninger.

CTIF selv hadde gjennom årene et allsidig tilbud på diverse idrettsgrener/aktiviteter. Dette er bl.a. basketball, volleyball, badminton, svømming/vanntillvenning for kvinner og alltrening for kvinner m/barn med prioritet blant innvandrerkvinner da disse ofte har et dårlig idrettslig tilbud.

I sesongen 2007/2008 har CTIF følgende basketball-lag:
SG15A-gutter 92
SG15B-gutter 92 og yngre,
G16A-gutter 91,
JMA-junior menn (89),
Centrum Tigers - 1M - 1.nasjonal divisjon,
J15A-jenter 92,
J16A-jenter 91, ,
JKB-junior jenter 89/90,
1K-1.divisjon kvinner og
2K-2.divisjon kvinner.

CTIF spiller alle sine hjemmekamper i Vulkan Flerbrukshall. Ellers spilles det full serirunde i Vulkan Flerbrukshall hver eneste lørdag i perioden oktober til april. Det er gratis inngang og hallen har egen kafeteria. Alle er velkommen!!

CTIF har driftsansvaret for Vulkan Flerbrukshall for Idrett som har, i tillegg til Centrums egne aktiviteter, innenfor Squash, styrkerom og utleie av dansestudio. Videre driver CTIF med utleie av selskapslokaler på Slurpen og gymsalutleie på Ankertorget gym.
(Les mer...)


 
Styre
Hvem er hvem i CTIF
Ris og ros
Vi media
Samfunnsarbeid
Milan's hjørnet  
Arkiv / CTIFs sesonger
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Klubbhus – Vulkan Flerbrukshall – Maridalsveien 17, 0175 Oslo - tlf.: 22 99 11 00  faks: 22 99 11 02 – post@centrumtigers.no